20. kansainvälinen ratkaisukilpailu 21.1.2024

Kansainvälisen ratkaisukilpailun (International Solving Contest, ISC) Suomen osuus pidetään sunnuntaina 21.1.2024 alkaen klo 12 Helsingin Shakkiareenalla, Hiomotie 10, 00380 Helsinki.

Kilpailussa on kolme ryhmää:

1) Kokeneet ratkaisijat. Kaksi kahden tunnin jaksoa, kummassakin kuusi tehtävää (2-, 3- ja monisiirtoinen mattitehtävä, lopputehtävä, apumatti ja itsematti).

2) Alle 2000 rating-pisteen olevat tai luokittelemattomat ratkaisijat. Kaksi kahden tunnin jaksoa, kummassakin kuusi tehtävää. (Ensimmäisessä jaksossa 2 x 2#, 3#, monisiirtoinen mattitehtävä, lopputehtävä ja itsematti, toisessa jaksossa 2#, 2 x 3#, monisiirtoinen mattitehtävä, lopputehtävä ja apumatti).

3) 31.12.2010 jälkeen syntyneet. Ratkaisuaika on kaksi tuntia, ratkaistavana on kuusi tehtävää: neljä kahden siirron mattia, yksi kolmen siirron matti ja yksi lopputehtävä.

Tulokset vaikuttavat ratkaisijoiden vahvuuslukuihin. Jaksojen välissä on puolen tunnin tauko.

Suomen osuuden johtajana toimii Neal Turner, jolta saa lisätietoa (nealturnerfinland(at)hotmail.com). Kilpailuun ei tarvitse ilmoittautua ennakolta. Kilpailun kansainvälinen julistus on WFCC:n sivulla https://www.wfcc.ch/invitation-20th-isc/

Tervetuloa!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.