Tehtäväniekka-lehden aineistosta

ST:n johtokunta on päättänyt, että lehdestä 2/2022 alkaen emme julkaise venäläisten tai valkovenäläisten laatijoiden ensipainoksia tai muuta aineistoa. Toistaiseksi voimassa oleva päätös ei ole suunnattu yksittäisiä laatijoita kohtaan, vaan johtuu Venäjän Ukrainaa vastaan aloittamasta sodasta, jota Valko-Venäjä tukee sotilaallisesti.

Starting from the issue 2/2022, Tehtäväniekka, the magazine of the Finnish Chess Problem Society, will not accept or publish contributions by Russian or Belarusian composers. The decision is made by the board of our society and is in force until further notice. This action is not against individual composers, but against the war in Ukraine, started by Russia and supported militarily by Belarus.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.